Nieuws overzicht

Margriet 'O, o, o die hormonen'

lees meer

Vriendin 'Boost je HAPPY Hormonen'

lees meer

Workshops Data - Aanmelden

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..

Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt blootgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam.

Heb jij te maken met klachten/signalen en heb je het gevoel vast te lopen. Lees hier meer over de geplande workshops, je krijgt uitleg over de werking van je lichaam en handvaten hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

Welkom ! lees meer

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen." lees meer

Scholingsdag 'Schildklier en de vrouwelijke hormonen' 15 Nov 2018

Therapeuten die verbreding en verdieping willen met betrekking tot klachten die afkomstig kunnen zijn van een verstoorde schildklierfunctie bij vrouwen. Therapeuten die willen kunnen observeren en adviseren bij de hierbij optredende klachten(patronen). lees meer

De kracht van hormenen


Vrijdag 22 november volg ik een scholingsdag met het thema:
"De kracht van hormonen van menstruatie tot overgang"

 

Herkenbaar: jeugdpuistjes tijdens de puberteit, menstruatiepijn, pms, slecht slapen en opvliegers tijdens de overgang. Hormonen hebben invloed op al deze klachten die ik vaak hoor in mijn praktijk.

 

  lees meer

Hormoontherapie bij borstkanker
Avond over hormoontherapie voor vrouwen en het omgaan met bijwerkingen

Voor vrouwen, die in het kader van de behandeling tegen kanker een hormoontherapie (zullen gaan) ontvangen en/of voor hun naasten en andere belangstellenden.


lees meer

Compassion - Vrouwenmarathon
Zaterdag 8 November presentatie Compassion Vrouwenmarathon

Tijdens deze presentatie informatie over optimale voeding bij de voorbereiding en het lopen van een halve marathon. Uiteraard zijn de voedingsadviezen specifiek afgestemd op de behoeften van het vrouwenlichaam.
lees meer

Curves Hilversum - Presentatie hormonen
Voor de aankomende Lady's Night op Woensdag 10 September hebben we José Buik-Evers uitgenodigd. Zij zal ons vertellen wat de invloed is van hormonen op ons lichaam, met speciale aandacht voor de periode rondom de overgang. lees meer

Week van de Opvoeding

Donderdag 10 oktober 19.00-21.00 uur, Koningsweg 4 Baarn (Centrum voor Jeugd en Gezin).
Wil je meer weten of heb je vragen over: hoe het lichaam verandert tijdens de puberteit, menstruatieklachten, pilgebruik, pilsoorten, acne, stemmingswisselingen. Wees dan welkom. Entree Gratis. Graag aanmelden via contactformulier.
lees meer

Margriet 'O, o, o die hormonen'

lees het hele artikel

Vriendin 'Boost je HAPPY Hormonen'

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Hormoonspecialist
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT