Curves Hilversum - Presentatie hormonen


Curves Hilversum - Presentatie Hormonen

Last van opvliegers, hevige transpiratie, vermoeidheid, menstruatieklachten, hoofdpijn, gewrichtsklachten? Wist jij dat dat wel eens aan je hormonen zou kunnen liggen ..?

Voor de aankomende Lady's Night hebben we José Buik-Evers uitgenodigd. Zij zal ons vertellen wat de invloed is van hormonen op ons lichaam, met speciale aandacht voor de periode rondom de overgang.

Deze avond wordt georganiseerd voor onze leden. Wil je een vriendin of buurvrouw meenemen, gezellig!
Wel willen we weten wie er allemaal komt, meld je dan even aan. Op de balie ligt een inschrijf formulier of stuur een mail naar j.buik@careforwomen.nl en geef aan dat je komt op 10 september bij Curves in Hilversum.

Woensdag 10 September
20.00-21.30 uur
Curves Hilversum, Neuweg 194
www.curveshilversum.nl Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Workshops Data - Aanmelden

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..

Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt blootgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam.

Heb jij te maken met klachten/signalen en heb je het gevoel vast te lopen. Lees hier meer over de geplande workshops, je krijgt uitleg over de werking van je lichaam en handvaten hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

Welkom !

lees het hele artikel

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen."

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT