Alg Voorwaarden

Aangesloten als dienstverlener bij Care for Women

De Care for Women specialisten beoefenen een praktijk als zelfstandige dienstverlener.
Zij zijn lid van de organisatie Care for Women.
Algemene voorwaarden / Care for Women


WKKGZ - Klachtenbemiddeling 

Iedere zorgaanbieder wil kwaliteit leveren. Toch kan het gebeuren dat iemand niet tevreden is. Als u een vraag heeft of niet tevreden bent, hoor ik dit graag van u, zodat ik uw ervaring kan horen en uiteraard mijn aandeel kan leven om uw klacht met u te bespreken en oplossen. U mag mij bellen 06-36302965 of contact opnemen via de mail j.buik@careforwomen.nl

Care for Women kantoor.
Algemene Voorwaarden / Punt 5. klachtenbemiddeling

Care for Women José Buik - Evers is ingeschreven bij de organisaties:
WKKGZ
CAM Cooperatie


Privacy wetgeving

Volgens de nieuwe privacy wetgeving in Europa, doet Care for Women er alles aan uw gegevens te beschermen. Welke gegevens wij van u verwerken en de manier waarop wij deze gegevens verwerken, kunt u lezen via onderstaande Privacy statement.
Algemene voorwaarden / Punt 6. Privacy statement

Workshops Data - Aanmelden

Nieuw Workshops

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..

Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt blootgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam.

Heb jij te maken met klachten/signalen en heb je het gevoel vast te lopen. Lees hier meer over de geplande workshops, je krijgt uitleg over de werking van je lichaam en handvaten hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

Welkom !

lees het hele artikel

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen."

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT