Haar/Hoofdhuid problemen


Haarproblemen

Haar en hoofdhuid problemen komen helaas bij vrouwen veelvuldig voor. De wisseling van hormonen heeft invloed op de hoofdhuid.

Klachten die vaak gehoord worden:

  • Haaruitval
  • Psoriasis
  • Eczeem
  • Roos

Maak dus eens een afspraak en blijf er niet mee lopen, zeker omdat de meeste zorgverzekeraars dit zelfs vanuit hun aanvullende verzekeringen vergoeden. Je hebt zelfs geen verwijzing van je huisarts nodig! Wellicht zijn er ook voor jou mogelijkheden er iets aan te doen en loop je onnodig met je vragen rond.Tijdens het consult wordt er gekeken naar welk product bij jouw klachten hoort en krijg je uitleg hoe je Mediceuticals het beste ingezet kan worden om de klachten aan te pakken.

Voor het maken van een afspraak, klik hier.Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Workshops Data - Aanmelden

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..

Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt blootgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam.

Heb jij te maken met klachten/signalen en heb je het gevoel vast te lopen. Lees hier meer over de geplande workshops, je krijgt uitleg over de werking van je lichaam en handvaten hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

Welkom !

lees het hele artikel

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen."

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT