Wie ben ik

   "Mijn prioriteit: persoonlijke, deskundige aandacht geven
            en daar ruimschoots de tijd voor nemen.”


Na mijn opleiding als verpleegkundige heb ik gewerkt op de afdeling interne geneeskunde met als specialisatie oncologie. Mijn stap om te kiezen voor de opleiding tot Care for Women specialiste was een logische.
"Mijn prioriteit: persoonljke, deskundige aandacht geven en daar ruimschoots de tijd voor nemen."

 

 

Alle vrouwen uit verschillende leeftijdscategoriën kunnen bij mij met hun vragen terecht. Het kan gaan om menstruatieklachten, anticonceptie of zwangerschappen. Wat hebben moeder en kind bijvoorbeeld nodig om een zwangerschap zo gezond mogelijk te laten verlopen?
Maar ook vervelende "bijverschijnselen" van de overgang kunnen reden voor een consult zijn. Urineverlies, opvliegers en hormoonschommelingen er valt wat aan te doen.
Ik bied een luisterend oor en geef persoonlijk, op maat gesneden advies.
 
 

 

 

Ik ben een enthousiaste en flexibele specialiste. "Juist de begeleiding en de adviezen die ik mag geven in een soms moeilijke en onzekere periode maken het werk voor mij zo waardevol.".

Van harte welkom in mijn praktijk !

José Buik - Evers
 

 

Orthomoleculair therapeut ~ Sinds 2014
Vakdocent bij Care for Women Institute ~ Sinds 2012
Care for Women Specialiste ~ Sinds 2010
Verpleegkundige BIG geregistreerd ~ Sinds 1997


 

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen." lees het hele artikel

Scholingsdag 'Schildklier en de vrouwelijke hormonen' 15 Nov 2018

Therapeuten die verbreding en verdieping willen met betrekking tot klachten die afkomstig kunnen zijn van een verstoorde schildklierfunctie bij vrouwen. Therapeuten die willen kunnen observeren en adviseren bij de hierbij optredende klachten(patronen). lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT