Haar/Hoofdhuid problemen


Care for Women specialisten hebben zich gespecialiseerd in haarproblemen

Haar en hoofdhuid problemen komen helaas bij vrouwen veelvuldig voor. De wisseling van hormonen heeft invloed op de hoofdhuid.

Klachten die vaak gehoord worden:

  • Haaruitval
  • Psoriasis
  • Eczeem
  • Roos

Maak dus eens een afspraak en blijf er niet mee lopen, zeker omdat de meeste zorgverzekeraars dit zelfs vanuit hun aanvullende verzekeringen vergoeden. Je hebt zelfs geen verwijzing van je huisarts nodig! Wellicht zijn er ook voor jou mogelijkheden er iets aan te doen en loop je onnodig met je vragen rond.Tijdens het consult wordt er gekeken naar welk product bij jouw klachten hoort en krijg je uitleg hoe je Mediceuticals het beste ingezet kan worden om de klachten aan te pakken.

Voor het maken van een afspraak, klik hier.Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Workshops Data - Aanmelden

Nieuw Workshops

Stress, opgejaagd gevoel, hartkloppingen, brandend maagzuur, slecht slapen, neerslachtig..
Hard werken is niet erg, adrenaline en cortisol zijn nuttig! Minder goed is het als je lichaam continu wordt bloodgesteld aan de stresshormonen, hierdoor treden er verstoringen op in de systemen van je lichaam. Als jij te maken hebt met klachten/signalen die je lichaam aangeeft en je loopt vast. Schrijf je dan in via het contactformulier voor onderstaande workshops, waarin je uitleg krijgt over de werking van je lichaam en handvaten krijgt hoe jij je lichaam zelf kan ondersteunen.

lees het hele artikel

Burn-Out, Depressie, Bijnieruitputting

"Het was een dag als vele anderen: thuis gekomen na een dag hard werken, even eten en door de kinderen van de sportvereniging halen. Maar deze avond zette ik de spullen in de gang en zei tegen mijn man: het is op, ik kan niet meer. Ik ben op de bank gaan zitten en ben er de eerstvolgende 4 maanden niet meer vanaf gekomen."

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Op de hoogte blijven, like Care for Women Baarn
op Facebook.


Webdesign by Breunesse ICT